lørdag 5. april 2008

Flere bilder!

Jeg klarte selvfolgelig aa glemme og legge inn blogginnlegget jeg skulle legge ut paa minnepennen min, saa i mellomtiden kan dere kose dere med noen bilder!

I hagen
For dere som ikke visste det, saa finnes det da en hage paa senteret. Der plantes salat, robetter, tomater osv. I tillegg er det 100 honer der, kaniner, ender og andunger, og marsvin som jentene paa passe paa.


Luz, etter en hard arbeidsokt med vanning av planter! Jentene i full gang med aa preparere jorda for aa plante "frejoles"(bonner)
Mens Sheyla(1,5 aar) pynter opp Cielo(4mnd) med blomster.

Noen ganger blir det litt slitsomt aa vente paa mamma som planter ting i hagen.
Sheyla er veldig glad i alle dyrene, og roper stadig vekk paa hunden og katten som bor der. Her ble hun litt for ivrig etter andungene, noe som endte i hun satt seg fast i huset deres.

Her kaster vi medisiner. De som har gaat ut av dato. Det vil si at vi forst maa odelegge pakningen, saa trykke ut alle tablettene eller kremen, for saa aa kaste det i do. Det for at folk ikke skal kunne selge det videre. Jentene ville mer enn gjerne hjelpe!

Lille Allison(9 mnd). En av mine favorittbabyer som naa ikke er paa senteret:( Desverre kunne hun ikke bo med mora, som har noe psykiske problemer, utrolig trist! De er saa sote begge to!

Noen ganger faller man rett og slett sammen i latter, som Marisol her.

Tja..rommet vaart. Saan ser det ut naar man er paa vei til aa pakke, og skapene er ubrukelige fordi de lukter mugg.

Dette er altsaa stilligen til cobradoren, han som prayer folk inn paa bussen og tar imot penger.

Vaar kjaere Villa Maria!

En av oppgavene jentene kan velge er aa lage sjokolade, her er Gloria og Delia i full gang.

En av Therese og mine favoritter "frejoles". Er ikke alle som er like glad i det, og Diana deler sin porsjon med Bertha.


Delia med babyen sin Sandra(9mnd). Hun har naa fylt 18, saa skal tilbake til jungelen der hun bor. Hun skal faktisk gifte seg meg kjaeresten naar hun kommer tilbake dit!!:D En av de lykkeligere historiene!

Tida gaar fort, og det manger bare 26 dager for jeg er hjemme iNorge. Aa, som jeg kommer til aa savne alle de jentene her!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gøy med litt jordbruksbilder syntes jeg. Selv om du kommer til å savne jentene blir det toppers for oss når du kommer hjem.
Paps

Anonym sa...

Så gøy å se bilder:) tenk at du er hjemme i norge snart =D
Glad i deg<33
*Ingeborg*

Therese sa...

Det var fine bilder:) Alison:( Og snart Sheyla! Huff, og deretter oss...

ricardo sa...

ola, espero k estes bien...